Тақырыбы: «Күзгі жапырақ» Мақсаты: Білімділік: Түрлі түсті сазермекті түсіне, көлеміне қарай іріктеп алу, пішіндерді қағаз бетіне дұрыс орналастыру іскерліктерін қалыптастыру.
Сабақтың мақсаты: - ою - өрнектің шығу тарихы жайында жалпы түсінік беру - ою - өрнек түрлерімен таныстыру - халқымыздың салт дәстүріне, қолөнеріне терең үңілдіріп, ой - өрісін дамыту
Тақырыбы: Иықты бұйымдар және олардың түрлері. Мақсаты: 1) білімділік: иықты бұйымдардың жіктелуін, атауларын, ерекшеліктерін үйрету, мезгіл бойынша жіктеуді үйрету. 2) дамытушылық: қызығушылығын арттыру, ой - өрісін байыту, көріп есте сақтау, талдау қабілеттерін дамыту, ойлау қабілетін дамыту.
ІІ. Сабақтың мақсаты: Бутерброд дайындау технологиясы а) Білімділік мақсаты: Нан түрлері және оларды сақтау әдістері. ә) Дамытушылық мақсаты: Бутерброд түрлерімен таныстыру. б) Тәрбиелік мақсаты: Нанды қадірлеу және нанмен дайындалатын тағам түрлерін білу.