Бал араластырған су - шын мәнінде емдік құрал
Бал араластырған суды таңертең аш қарынға (таңғы асқа 15 минут) және кешке ұйықтар алдында (ұйқыға 30 минут қалғанда) ішеді. Алдымен таңертең бір стакан жай су ішсе, содан кейін бірнеше минуттан кейін бір стакан бал араластырған су ішсе жақсы болады.
Бал араластырған суды дайындау өте оңай. Бір стақан су үшін 1 шай қасық бал қосу қажет. Бал араластырған суды дайындағаннан кейін бірден ішу керек.
Бал араластырған судың пайдасы:
- Ас қорытуды қалыпқа келтіреді. Асқазан ішек жолдарының жұмысын жақсартады.
- Иммунитетті арттырады. Созылмалы мұрын, бронхит өтеді, өкпеден шырышты (табиғи жолмен - ішек арқылы) шығады.
- Бактерияға қарсы, вирусқа қарсы, саңырауқұлаққа қарсы, қабынуға қарсы әсері бар. Патогенді микрофлора қантты ұнатады, бірақ балды ұнатпайды. Паразиттер күрделі қанттармен (сахарозамен) тамақтанады, ал паразит балдың 30% ерітіндісіне түссе, ол өмір сүруін тоқтатады.
- Ішектегі жиналып қалған тағамдарды сіңіруге көмектеседі, зиянды заттарды ерітеді.
- Тоқ ішектің жұмысын қалыпқа келтіреді.
- Денені тазартуға және салмақтың қалпына келуіне ықпал етеді.
- Балалар энурезін жеңуге көмектеседі. Бал гигроскопиялық - суды жинайды, сондықтан бүйрек пен қуық түнде демалады.
- Бал араластырған сумен бетті сүртеді. Ол теріні нәрлендіреді, жұмсақ, әдемі және нәзік етеді.
Біз таңертең ішкенде, бір стакан бал араластырған су ішкенде, біз сергіп, асқазан - ішек жолын тұрақты ретке келтіреміз.
Түскі асқа бір стакан бал араластырған су сергектік пен күшімізді жұмыс күнінің соңына дейін сақтауға көмектеседі.
Кешке бал араластырған су ішу демалуға, қиындықтарды жоюға көмектеседі және сау, күшті ұйықтауымызға көмектеседі. Бал араластырған су, біз айтқандай, бұл құрылымдалған су, ол бүйрекке күш түсірмейді, демек, ісінулер болмайды.
Бал араластырған су - шын мәнінде емдік құрал
- ramuk_b
- 1 қараша 2019
- 3027
- 0
- 0
Ілмек сөздер: Бал араластырған судың пайдасы, балдың пайдасы, бал қосып ішу
Ұқсас жаңалықтар:
Ас содасының емдік қасиеттері
Күнделікті қолданыстағы ас содасы ауырғанда – дәрі, керек болса косметикалық құрал да бола алады....Қымыздың емдік қасиеттері
Қымыз асқазанның және басқа ас қорыту органдарының секреторлық қызметін қалыпқа келтіреді....Пияз - табиғи дәрі
Дәстүрлі емшілер ауыз қуысындағы барлық патогенді микробтардан арылу үшін күніне бір рет пияз шайнау жеткілікті дейді. Оны үнемі жеу асқазан - ішек...Сорпаның емдік қасиеті
Қазақ халқы ет жеп болып, сорпасын ішпей, ас қайырмайтын болған. Қай заманда да асты жоғары бағалаған. Қазақ халқының сорпаның емдік қасиеттері жайлы...Алоэ өсімдігінің ерекшеліктері және емдік қасиеті
Зерттеу мақсаты. Алоэ өсімдігін зерттей отырып емдік ерекшеліктерін тиімді пайдалану және насихаттау....Пікірлер: 0
Пікір білдіру
Ақпарат
Қонақтар,тобындағы қолданушылар пікірін білдіре алмайды.
Қонақтар,тобындағы қолданушылар пікірін білдіре алмайды.