Сайтқа кіру Тіркелу

Құрақ құрау әдісі

«№20 Мұхтар Әуезов атындағы жалпы білім беру орта мектебі» ММ
технология пәнінің мұғалімі
Тұңғатарова Мирамгүл Қуанышовна

Ағаш желімдерінің түрлері

Қарағанды облысы, Сәтбаев қаласы,
№7 Жалпы орта білім беретін мектебінің
«Бейнелеу өнері, сызу және технология» пәнінің мұғалімі
Жаманов Ербол Тұрарұлы

Сүт және сүт өнімдері

Сабақтың тақырыбы: Сүт және сүт өнімдерінен дайындалатын тағамдар
Сабақтың мақсаты:
Білімділігі: төрт түлік малдан өндірілетін сүттің өзіндік жеке қасиеттері, соның ішінде сиыр сүтінен жасалатын тағамдар, оларды дайындау жолдары туралы мағлұмат беру.
Дамытушылығы: сүт тағамдарының адам ағзасына қажетті заттарды қамтамасыз ететіндігін айту.
Артқа 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 17 Алға
загрузка...
Ашық сабақ, Бастауыш, Информатика, Күнделікті сабақ жоспары, Русский язык, Сабақ жоспары, Тәуелсіздік, Физика, Химия, ана тілі, ашық тәрбие сағаты, ағылшын тілі, ағылшын тілінен сабақ жоспары, бала-бақша, балабақша, бастауыш сынып, баяндама, биология, география, дүниетану, ертеңгілік, математика, математикадан сабақ жоспары, орыс тілі, презентация, сабақ, сайыс, сайыс сабақ, сауат ашу, сценарий, тарих, технология, тәрбие, тәрбие сағаты, Қазақ әдебиеті, қазақ тілі, қазақ тілінен сабақ жоспары, қысқа мерзімді жоспар, әдебиет, әдебиеттік оқу

Барлық тегтерді көрсету